D'Ara Food & Catering . Lot 1029, Jalan Cempaka, Kayu Ara Damansara, 47400 Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan

“Alhamdulillah, terima kasih sangat. Mmg betul ramai puji makanan sampai bertambah 2 3 kali. Insya Allah jumpa lagi. Terima Kasih ya ”

Nurul Syifa, Kompleks Komuniti Muhibbah, Bukit OUG

“Alhamdulillah semua lancar and memang positive sgt feedback dr semua org. Food mmg terbaik la, sedap sgt, deco cantic and service pun bagus. Insha Allah jumpa lg, thanks again to u and ur team!” 

Alliance Bank Malaysia

“Terima Kasih menjayakan majlis anak sy semalam.. sgt puas hati atas servis yg diberi dan ramai tetamu puji masakan pihak tuan sedap..

Puan Aziah, Pusat Komuniti Lembah Pantai

“Alhamdulillah service yg sgt sgt memuaskan dan paling penting ramai sgt suka. Paling sy kagum 3 tempat jalan serentak dan lancar dan baik. Alhamdulillah. Terima Kasih team D’ARA. Insya Allah sy boleh recommend bnyk pihak sbb bukan senang nak dapat yg sedap dan servis terbaik” 

Antah Schindler Malaysia

“Terima Kasih ni kali ke 3 ambil ngn D’ARA Catering.. semuanya terbaik.. servis yg sgt baik dari D’ARA Catering.. dan majlis bjalan dengan lancar.. terima kasih byk2. sgt berpuas hati. ” 

Liyana, Semenyih

“Honestly, sy sangat berpuas hati dgn servis drpd D’ARA Catering. Masa mula2 sy duduk atas pelamin sy nampak Hakim control area meja makan pengantin & meja dome, which is good. Lepas tu sy nampak Hakim round2 lagi semua meja. Baguslah. Everything is well organized and under control.

‚Äč

Lauk2 di meja makan (pengantin) pun sedap. Semua kawan2 saya whatsapp puji lauk2 daripada D’ARA Catering sedap banget. Ada yang minta bungkus pun. Hahaha. Kekalkan kualiti mcm sekarang ni, insyaAllah lagi banyak bisnes lagi lepas ni. Aamiin.” 

Aisyah, Dewan UniKL MIAT

“Thank you for the food yesterday. Team Catering so perfect. Food was so good. I makan like 3 kali dah ni dkt rumah. Sedap sangat2! All the visitors pun cakap sedappp! Mak pun ckp will use your catering team for my brother’s wedding! Alhamdulillah, everything about yesterday was so smooth!”

Mariam, Dewan Seri Melati Putrajaya

“Alhamdulillah Sara & my family happy dgn ur services. Thank you sgt and maafla jika kami ni byk songeh hehehehe. Thank you again semoga bisnes u sentiasa success and makanan u akan maintain sedap and lagi sedap. ” 

Sara, Bukit Mahkota Club House

“Alhamdulillah bosses all happy. Food memang tip top my all time favourite mmg laksa u serius terbaik! Thank you sbb you tolong arrange juga. Next time ada event melayu I pi propose je korang. Thank you korang!!” 

“Ok.. Sbb ramai yg bertanye.. psal katering D’ARA.. terlampau sedap sehingga ramai yg memuji.. Sampai ke kawasan kejiranan rumah mertua saya.. Terima kasih sekali lg dri pihak sy dan family sy.. kerana berjaya menjaya kan majlis sy.. segalanya berjalan dengan sempurna.. makanan semuanya sedap dan sampai ke ari nie org masih lg memuji.. alhamdulillah.. ins sha allah kalau ada peluang n rezeki kita berjumpa lg.. terima kasih byk2..” 

Zura, Puchong

AT & T